Работен состанок со директорот на ЈЗУ УК за торакална и васкуларна хирургија д-р Неџат Јакупи

02.10.2023

Директорот на Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствените установи Фуркан Болеци одржа работен состанок со директорот на ЈЗУ Универзитетска клиника за торакална и васкуларна хирургија д-р Неџат Јакупи .На состанок се разговараше за текот и финализирање на процесот на акредитација во истоимената здравствена установа.

Галерија