Работен состанок со директорот на ЈЗУ УК за торакална и васкуларна хирургија д-р Неџат Јакупи

10/02/2023 - 12:51

Директорот на Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствените установи Фуркан Болеци одржа работен состанок со директорот на ЈЗУ Универзитетска клиника за торакална и васкуларна хирургија д-р Неџат Јакупи .На состанок се разговараше за текот и финализирање на процесот на акредитација во истоимената здравствена установа.

Gallery