News

 • Joint statement on the occasion of world patient safety
  15.09 2023Joint statement on the occasion of world patient safety
  On the occasion of World Patient Safety Day 2023, 17 September 2023 The South-eastern Europe Health Network (SEEHN) and the SEEHN Regional Health Development Center (RHDC) on Accreditation and Continuous Quality Improvement of Health Care
 • 01.01 2022Announcement EN до ординации од Примарна здравствена заштита
  Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствени установи Ве известува дека започнува со акредитација на ординации од Примарна здравствена заштита, односно ординации по општа/семејна медицина, ординации по педијатрија и ординации по гинекологија и акушерство.
 • 1
  26.11 2021Decision for internal ad – 01/2021

  Врз основа на член 48 став 4 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република

 • 1
  01.10 2021PUBLIC EN Јавен конкурс/повик за избор на надворешни оценувачи
  Јавен конкурс/повик за избор на надворешни оценувачи во постапката за акредитација на здравствените установи
 • 1
  21.09 2021Internal ad – 01/2021

  Врз основа на член 48 став 4 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република