Competitions

Announcement EN до ординации од Примарна здравствена заштита

01.01.2022

Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствени установи Ве известува дека започнува со акредитација на ординации од Примарна здравствена заштита, односно ординации по општа/семејна медицина, ординации по педијатрија и ординации по гинекологија и акушерство.

Decision for internal ad – 01/2021

26.11.2021

Врз основа на член 48 став 4 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република

PUBLIC EN Јавен конкурс/повик за избор на надворешни оценувачи

01.10.2021

Јавен конкурс/повик за избор на надворешни оценувачи во постапката за акредитација на здравствените установи

Internal ad – 01/2021

21.09.2021

Врз основа на член 48 став 4 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република