Konkurse

Njoftim për ordinancat e kujdesit shëndetësor primar

17.02.2022

Agjencia e cilësisë dhe akreditimit të institucioneve shëndetësore Ju njofton se ka filluar me akreditimin e ordinancave të kujdesit shëndetësor primar, përkatësisht ordinancave të mjekësisë së përgjithshme/ familjare, ordinancave të pediatrisë dhe ordinancave të gjinekologjisë dhe akusherisë.

ODLUKA SQ – 01/2021

26.11.2021

Врз основа на член 48 став 4 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република

Konkurs publik për përzgjedhjen e vlerësuesve të jashtëm

01.10.2021

Konkurs publik për përzgjedhjen e vlerësuesve të jashtëm në procedurën e akreditimit të institucioneve shëndetësore

Interim – 01/2021

21.09.2021

Врз основа на член 48 став 4 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република