Ads

Announcement EN до ординации од Примарна здравствена заштита

01/01/2022 - 11:00

Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствени установи Ве известува дека започнува со акредитација на ординации од Примарна здравствена заштита, односно ординации по општа/семејна медицина, ординации по педијатрија и ординации по гинекологија и акушерство.

Decision for internal ad – 01/2021

11/26/2021 - 10:00

Врз основа на член 48 став 4 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република

PUBLIC EN Јавен конкурс/повик за избор на надворешни оценувачи

10/01/2021 - 10:00

Јавен конкурс/повик за избор на надворешни оценувачи во постапката за акредитација на здравствените установи

Internal ad – 01/2021

09/21/2021 - 10:00

Врз основа на член 48 став 4 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република